ANATOLIA GRAVE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anatolia Grave. Meer weten? Ontdek meer

10 apr 2024 om 19:29 Paar keer besteld en altijd goed .netjes optijd .blijvende klant was lekker .
22 mrt 2024 om 23:52 Een woord waardeloos. Bestel je en verwacht je ook dat ze om 19.15 komen maar nee komen ze om 19.40 aan de deur. Het eten was echt niet te eten, klant minder
20 mrt 2024 om 20:25 Heerlijke kapsalon!
17 mrt 2024 om 20:05 Weer geen extra pita en eea was koud. Pizza was echt slecht belegd… 5 stukjes ham op een magerita maar wel ff €14, dit was de laatste keer
15 mrt 2024 om 22:10 Maaltijd was prima. Echter, om 17:15 besteld voor levering om 18:15. Tijd genoeg zou je zeggen dus. Uiteindelijk om 19.00 pas geleverd.
2 mrt 2024 om 18:10 Lekkere warme verse pizza
8 feb 2024 om 0:38 Te vroeg bezorgd!
8 jan 2024 om 21:56 het eten was goed bereid en erg lekker (spaghetti al salmone). Ik ken deze zaak al sinds de opening en moet zeggen dat het een goede keuken heeft. Alleen nog de bezorging....in mijn geval was die goed, maar lees hier wel enkele klachten, dat kan bete
28 dec 2023 om 12:47 bestelling verkeerd gemaakt, en duurde een uur langer als dat in de app stond. toen ik daar over naar de zaak belde werd er heel boos gereageerd. pizza kwam ook nog eens koud aan. service: 0 sterren.
16 dec 2023 om 23:36 Heerlijk..op tijd! En nog 2 blikjes cola als service erbij! . Tot de volgende gr dennis
10 dec 2023 om 20:49 Top service krijg altijd iets extra’s erbij en erg vriendelijk!
4 dec 2023 om 21:26 Na veel bestellen bij jullie valt het de laatste tijd enorm tegen. Friet enorm slap en de kabap is veel te sterk gekruid. Bestel je ook 2 blikjes cola krijg ik er maar 1.